Hizmet Alanlarımız

Mali Denetim Sorunlarınıza Etkili ve Hızlı Çözümler

Gerçek ya da tüzel kişilerin ve kurumların hesap bilgilerini düzenleyip, analiz ederek, varlık, borç ve sermaye hesabı girişlerini yapıyoruz.

Bağımsız Denetim ve Güvence Hizmetlerimiz ile karşılanması zorunlu yasal gerekliliklerin ötesinde, müşterilerimizin ihtiyaçlarına da cevap vererek denetimin faydasını ve verimliliğini artırmayı hedefliyoruz.

Kurumsal finans alanında, güçlü kadromuz ile gerekli teknik altyapı, bilgi kaynakları, bilgi birikimi, tecrübe ve yerli ve yabancı finansal kuruluşlarla ortak çalışma disiplinimizle, yerli ve yabancı şirketlere, şirket birleşme ve satın almaları, finansal ortaklıklar, özelleştirme projeleri, proje finansmanı ile ilgili kapsamlı danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.

İşletmeler, günümüz iş yaşamında global düzeyde rekabetçi olmak zorundadır. Dinamik piyasa koşulları karşısında rekabet edebilmek ise ancak maliyet yönetimine önem vererek sağlanabilmektedir. Dolayısıyla, maliyet minimizasyonu için hiçbir ayrıntı göz ardı edilmeden doğru, etkin ve hızlı bir şekilde hak edilen tüm teşviklerden yararlanılması gerekmektedir.

Vergi denetimi, muhasebe uygulamalarının ve vergi hesaplamalarının vergi mevzuatına uygunluğunu denetlemek amacıyla yapılmaktadır. Etkin olarak yürütülen tam tasdik hizmeti, hatalı vergi uygulamalarının zamanında saptanması ve düzeltilmesine olanak sağlar. Ayrıca, tespit edilen vergi planlama fırsatları, şirket yönetiminin değerlendirmelerine sunularak bu çalışmalardan fayda elde edilmesi sağlanır.
KDV iadesi tasdik çalışmalarımızla, işletmeler için oldukça önemli olan bu kaynağın doğru yönetimini sağlamak amacıyla KDV iadesi işlemlerini etkinlikle yürütüp sonuçlandırıyoruz.

Her işletmenin bazı kabiliyetleri vardır. Her şirket her şeyi başaramaz. Sahip olduğu insan gücü, teknoloji, üretim imkânları, finans gibi görünür ve görünmez sermayeleri, yaptıkları iş konusunda hem engel hem de itici güçtür. Önemli olan, bir şirketin mevcut kabiliyetleri ile neler yapabileceği, elindeki imkânları nereye kadar zorlayabileceği, uzun vadede ise kabiliyetleri nasıl geliştireceğidir.

Muhasebe ve Finansal Raporlama Hizmetleri bölümü olarak ulusal ve uluslararası tüm müşterilerimize ilgili mevzuatlar çerçevesinde uygulama, danışmanlık, denetim ve raporlama hizmetleri veriyoruz. Firmaların kurum içi veya dış kaynaklı tüm muhasebe ve finansal raporlama ihtiyaçlarına uygun yerel tecrübe ve küresel bakış açısı ile ulusal ve uluslararası bazda hizmet veriyoruz.